Usher

Usher

Powered by
Last.fm

Usher Raymond IV (nascut pe 14 octombrie, 1978 in Dallas, Texas), cunoscut sub numele de scena Usher, este un cantaret de R&B castigator al premiului Grammy, producator si actor. A cunoscut succesul in anii '90, dupa lansarea albumelor My Way si 8701. Succesul sau a continuat prin lansarea albumului Confessions in 2004, care s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare, iar Usher a castigat patru American Music Awards si opt nominalizari la permiile Grammy.

Discografie:

Usher (1994)
My Way (1997)
8701 (2001)
Confessions (2004)
Here I Stand (2008)
Raymond v. Raymond (2010)
Versus (2010)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje