U2

U2

Powered by
Last.fm

U2 este o trupa irlandeza de rock, care s-a format in 1976 in Dublin. Trupa este formata din Bono (voce, chitara, muzicuta), The Edge (chitara, clape), Adam Clayton (bass) si Larry Mullen, Jr. (tobe, percutie). U2 este cea mai de succes trupa de rock alternativ din toate timpurile, cu vanzari de peste 140 de milioane de albume in toata lumea. Au castigat 22 de Premii Grammy si au intrat in Rock & Roll Hall of Fame in 2005.

Pana in 2009, au lansat 12 albume si 58 de single-uri.

Discografie:
Boy (1980)
October (1981)
War (1983)
The Unforgettable Fire (1984)
The Joshua Tree (1987)
Rattle and Hum (1988)
Achtung Baby (1991)
Zooropa (1993)
Pop (1997)
All That You Can't Leave Behind (2000)
How to Dismantle an Atomic Bomb (2004)
No Line on the Horizon (2009)

Site-ul oficial al trupei.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje