Two Door Cinema Club

Two Door Cinema Club

Powered by
Last.fm

Two Door Cinema Club este o trupa de electropop/indie rock din orasele Bangor si Donaghadee, din Irlanda de Nord. Trupa a luat nastere in 2007 si au semnat cu casa de discuri frantuzeasca Kitsuné Music, prin intermediul careia si-au lansat albumul de debut Tourist History, pe 1 martie 2010.

Ideea pentru numele trupei le-a venit dupa ce unul dintre membri trupei a pronuntat gresit numele unui cinema, in loc de Tudor Cinema, Two Door Cinema, si asa a ramas. Dupa ce muzica lor s-a bucurat de un oarecare succes pe pagina lor de MySpace, baietii au renuntat la facultate si au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp in studiou.

In decembrie 2009, Two Door Cinema Club au aparut in topul BBC's Sound Of 2010, care a fost stabilit de 165 de "tastemakers" englezi. In urma interesului din ce in ce mai mare pentru muzica lor, baietii au inceput sa cante si in deschiderea unor trupe precum: autoKratz, Delphic, Foals si Metronomy.

Two Door Cinema Club este formata din: Alex Trimble - voce, chitara, synth-uri, Kevin Baird - bass, voce, Sam Halliday - chitara.

Discografie:

Tourist History
, 2010

Asculta:

I Can Talk
Something Good Ca Work
Undercover Martyn

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje