Travka

Travka

Powered by
Last.fm

Travka este o trupa de rock alternativ din Romania, formata din George Gadei (voce), Alexei Turcan (chitara, acordeon, mostre), Misha Galca (chitara), Razvan Rusu (bas) si Cristi Chirodea (tobe). Fondata in primavara anului 2002 in orasul Focsani, trupa isi castiga faiam rapid in cercurile underground.

2003 este anul in care Travka paseste in centrul atentiei, avand diverse aparitii TV si canta in fata a mii de oameni la festivaluri de muzica precum Top T - Buzau si Stufstock, in timp ce, de asemenea, canta in deschiderea unor formatii precum Vita de Vie, Trooper, Celelalte Cuvinte sau Iris.

Inregistrarea pentru albumul lor de debut, Corabia Nebunilor incepe in iarna 2004, cu tot cu un filmarea unui videoclip. In vara anului 2005, cu toate acestea, George are un accident de masina si trupa ia o pauza pentru mai multe luni. Dupa insanatosirea lui George, Travka isi lanseaza albumul de debut in decembrie si este primit foarte bine de catre public.

Trupa canta la diverse concerte si festivaluri din tara, atragand si mai multi fani cu abordarea lor excentrica si, adesea, prin versurile criptice. Travka, devine rapid un nume cunoscut pentru iubitorii de rock. In 2007 trupa inregistreaza si lanseaza cel de-al doilea album, "Vreau sa simt Praga". Albumul este printre primele din Romania care putea fi downloadat gratuit online, sub licenta Creative Commons, versiune care a agitat putin apele in mass-media romaneasca. Dupa o pauza de doi ani, Travka si-a reluat activitatea in 2010.

Pagina de MySpace a trupei.

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu

Travka
[idiot]
#1 -

b'est fest

de ce lipseste travka din lista in care se voteaza? probabil ca-i chemati din oficiu, pentru ca ar fi strans mai multe voturi decat primele trei trupe la un loc

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje