Timpuri noi

Timpuri noi

Powered by
Last.fm

Formatia Timpuri Noi ia nastere in 1983. Pana in 1991, Timpuri Noi a fost o trupa underground datorita stilului, datorita limbajului, dar, mai ales, datorita continutului subversiv al textelor.

Timpuri Noi a fost prezenta la toate editiile festivalului Rock Bucuresti si a cantat in deschiderea unor nume importante din muzica rock internationala cum ar fi: Ian Gillan si Uriah Heep (1992), Asia si Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost si Jethro Tull (1994), Iron Maiden si Kreator (1995). In total, Timpuri Noi a aparut, in anii 1994-1997, in mai mult de 150 de spectacole.

Trupa se desparte in anul 2001, după cateva schimbari de componenta si mai multe scandaluri izbucnite in presa. In 2005 trupa se reuneste si inregistreaza piese noi, lansand in 2006 un best of, "Back in business". 

Discografie:

    * Formaţii Rock Nr. 11 (1988)
    * Timpuri Noi (1992)
    * Timpuri Noi Unplugged (1994)
    * De regiune superior (1995)
    * Basca Abundenţei (1998)
    * Lucky Nights Unplugged (2000)
    * Back in Business (2006)

Melodii Timpuri Noi:

Adeline

Mistretul

Luca

Tata



Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje