Tiamat

Tiamat

Powered by
Last.fm

Tiamat este o trupa de metal din Täby, Suedia, formata în 1988. Genurile abordate de ei sunt black metal, progresiv, doom /death si gotic, dar, mai recent, s-au concentrat asupra ca de metal gotic-ului atmosferic, cu elemente psihedelice si experimentale. 

Discografie:

    * Sumerian Cry - 1990
    * The Astral Sleep - 1991
    * Clouds - 1992
    * Wildhoney - 1994
    * A Deeper Kind of Slumber - 1997
    * Skeleton Skeletron - 1999
    * Judas Christ - 2002
    * Prey -  2003
    * Amanethes - 2008

Pagina de MySpace a trupei.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje