Therapy?

Therapy?

Powered by
Last.fm

Therapy? este o trupa de alternative metal din Irlanda de Nord, infiintata in 1989 de catre chitaristul Andy Cairns si tobosarul Fyfe Ewing. Ca sa fie in formula completa, trupa il recruteaza si pe Michael McKeegan (bass). O trupa cu simtul umorului si cu influente puternice punk, Therapy? au ajuns in atentia publicului la inceputul anilor '90 in scena de rock alternativ si au ramas un nume de referinta pana azi.

Discografie:
Crooked Timber (2009)
One Cure Fits All (2006)
Never Apologise Never Explain (2004)
High Anxiety (2003)
Shameless (2001)
So Much For The Ten Year Plan - A Retrospective 1990-2000 (2000)
Suicide Pact
You First (1999)
Semi-Detached (1998)
Infernal Love (1995)
Troublegum (1994)
Hats off to the Insane (1993)
Nurse (1992)
Pleasure Death (1992)
Babyteeth (1991)
Northern Ireland, 1989.

Piese cunoscute: Screamager, Nowhere, Die Laughing, Diane, Crooked Timber, If it kills me

Site-ul oficial al trupei

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje