The White Stripes

The White Stripes

Powered by
Last.fm

The White Stripes e o trupa americana de rock formata in Detroit, Michigan in anul 1997.

Trupa este formata din Jack White (vocals, piano/keyboards, and guitar) si Meg White (drums, vocals). Dupa lansarea catorva single-uri si a 3 albume, The White Stripes au inceput sa devina populari in anul 2002, ca parte a curentului de garage band de pe scena de muzica underground independenta din Detroit.

Albumele care i-au facut populari sunt White Blood Cells si Elephant.

In total au scos 6 albume de studio, 2 EP-uri, un album video, 26 de singles si 14 clipuri. Au vandut aproximativ 12 milioane de albume iar ultimele lor 3 albume au castigat cate un Grammy Award pentru Best Alternative Music Album.

Discografie:
The White Stripes (1999)
De Stijl (2000)
White Blood Cells (2001)
Elephant (2003)
Get Behind Me Satan (2005)
Icky Thump (2007)

Cele mai cunoscute piese: Seven Nation Army, Jolene, Fell In Love with A Girl, Icky Thump, The Hardest Button to Button, Blue Orchid.

site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje