The Raveonettes

The Raveonettes

Powered by
Last.fm

The Raveonettes este un duo de rock and roll din Danemarca, format in 2001. Trupa inseamna Sune Rose Wagner (chitara, instruemnte, voce) si Sharin Foo (chitara si voce). Muzica lor este caracterizata de voce harmonica alaturi de chitara electrica si doze de noise. Melodiile lor dispun de simplitatea corzilor specifica anilor '50 si '60 cu instrumentatie electrica intensa, beat-uri si versuri dark.

Discografie:

Chain Gang of Love (2003)
Pretty in Black (2005)
Lust Lust Lust (2007)
In and out of control (2009)
Raven in the grave (2011)
Observator (2012)
Pe'ahi (2014)


Site-ul oficial al trupei.  

Melodii The Raveonettes:

The Last Dance

Beat City

Heart of Stone

 

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje