The Offspring

The Offspring

Powered by
Last.fm

The Offspring este o trupa americana de punk rock infiintata in 1984. De la infiintare si pana acum, in componenta trupei au fost Dexter holland (voce si chitara), Noodles (chitara si backing vocals), Greg K. (bass, backing vocals) si Ron Welty (tobe, percutie) care a parasit formatia in 2003. Actualul tobosar este Pete Parada care s-a alaturat trupei in 2007. 

Discografie:

    * The Offspring (1989)
    * Ignition (1992)
    * Smash (1994)
    * Ixnay on the Hombre (1997)
    * Americana (1998)
    * Conspiracy of One (2000)
    * Splinter (2003)
    * Rise and Fall, Rage and Grace (2008)

Melodii The Offspring: Pretty Fly for a White Guy, You're gonna go far, kid, All I want

Site-ul oficial al trupei.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje