The Jesus and Mary Chain

The Jesus and Mary Chain

Powered by
Last.fm

The Jesus and Mary Chain este o trupa din Scotia care isi bazeaza activitatea muzicala pe piesele scrise de fratii Jim Reid si William Reid. JAMC a lansat albume in mod constant, single-uri si EP-uri pana in 1998. Trupa s-a reunit in 2007. Componenta initala, pe langa fratii Reid, era: Douglas Hart (bass), Bobby Gillespie (tobe). Ultimele prestatii ale trupei au devenit un fel de legenda in cercurile undergound fiind date pentru un public restrans, concerte de scurta durata in care artistii canta cu spatele la public si refuza sa comunice cu acesta. Multe show-uri au culminat cu fratii Reid care si-au distrus echipamentul ceea ce a starnit haos in public.

Discografie:

    * Psychocandy (1985)
    * Darklands (1987)
    * Automatic (1989)
    * Honey's Dead (1992)
    * Stoned & Dethroned (1994)
    * Munki (1998)


Melodii The Jesus and Mary Chain:

Never Understand

Happy when it rains

Some Candy Talking

Pagina de MySpace a trupei.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje