The Doors

The Doors

Powered by
Last.fm

The Doors a luat nastere in in Los Angeles, California, in 1965. Trupa era formata din Jim Morrison (voce), Ray Manzarek (orga), Robby Krieger (chitara) si John Densmore (tobe). In aceasta formula trupa a lansat sase albume, toate bucurandu-se de un imens succes. Dupa moartea lui Morrison, in 1971, trupa a continuat ca un trio, lansand inca doua albume care au fost complet ignorate.

Prin muzica si versurile lor, The Doors au atins in scurt timp statutul de trupa legendara, fiind una dintre cele mai populare si influente trupe din toate timpurile.

Discografie:
1967 – The Doors
1967 – Strange Days
1968 – Waiting for the Sun
1969 – The Soft Parade
1970 – Morrison Hotel
1971 – L.A. Woman
1971 – Other Voices
1972 – Full Circle
1978 – An American Prayer

Vezi detalii despre filmul despre viata trupei The Doors.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje