The Chemical Brothers

The Chemical Brothers

Powered by
Last.fm

The Chemical Brothers sunt producatorii britanici Tom Rowlands si Ed Simons. Cei doi au inceput sa faca muzica in 1992 sub numele "The Dust Brothers", titulatura pe care au schimbat-o in 1995 deoarece mai exista o trupa americana cu acelasi nume.

Discografie:

- Exit Planet Dust (1995)
- Dig Your Own Hole (1997)
- Surrender (1999)
- Come With Us (2002)
- Push the Button (2005)
- We Are the Night (2007)
- Further (2010)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje