The Beatles

The Beatles

Powered by
Last.fm

The Beatles a fost o trupa legendara de rock'n'roll. A luat nastere in Liverpool, Anglia, in 1960, si au cantat pana prin 1970, cand s-au despartit. Sunt cea mai de succes trupa din toate timpurile, cu cele mai mari incasari (peste un miliard de albume vandute), cea mai inovativa muzica, cel mai mare impact cultural asupra anilor '60 si o enorma influenta care se simte si in muzica de astazi.

La inceput, trupa a fost formata din George Harrison, John Lennon, Paul McCartney, Stuart Sutcliffe si Pete Best. Mai tarziu Pete Best a fost inlocuit de Ringo Starr, iar Stuart a plecat, The Beatles ramanand patru. Azi mai traiesc numai Paul si Ringo, John Lennon a fost impuscat in fata casei sale in 1980, iar George a murit de cancer in 2001.

 
Discografie:
Please Please Me (1963)
With The Beatles (1963)
A Hard Day's Night (1964)
Beatles for Sale (1964)
Help! (1965)
Rubber Soul (1965)
Revolver (1966)
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967)
The Beatles (aka the White Album) (1968)
Yellow Submarine (1969)
Abbey Road (1969)
Let It Be (1970

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje