Super Furry Animals

Super Furry Animals

Powered by
Last.fm

Super Furry Animals este o formatie galeza de rock cu tendinte inspre stilurile psihedelic si experimental. De la infiintarea in 1993 in Cardiff, trupa a fost compusa din Gruff Rhys (lead vocal, chitara), Huw Bunford (chitara, vocal), Guto Pryce (chitara-bas), Cian Ciaran (clape, sintetizator, ocazional chitara si vocal) si Dafydd Ieuan (tobe, voce).


Discografie:
    Fuzzy Logic (1996)
    Radiator (1997)
    Guerrilla (1999)
    Mwng (2000)
    Rings Around the World (2001)
    Phantom Power (2003)
    Love Kraft (2005)
    Hey Venus! (2007)
    Dark Days/Light Years (2009)


Site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje