Suie Paparude

Suie Paparude

Powered by
Last.fm

Suie Paparude este o trupa din Romania formata din Mihai Campineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) Alexe Marius Andrei (Bean).

Grupul Suie Paparude s-a format in toamna anului 1993 in Club A, din 5 membri: un chitarist, un tobosar, un basist (MihaiDobre), un clapetist (Mihai Campineanu) care abordau un stil alternativ-new-wave (epoca New Order).

Discografie:
1995 Suie Paparude;
1997 Salveaza-te;
1998 Musca;
2000 Urban;
2003 Atac la Persoane;
2004 Scandalos;
2007 O toamna fost odata.
2010 E suflet in aparat

Campineanu si Dobre, membri fondatori ('93), au abordat initial un stil alternativ, schimbat in electro odata cu venirea lui Junkyard, care a plecat in 2008.

Site-ul oficial al trupei.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje