Silent Strike

Silent Strike

Powered by
Last.fm

Silent Strike (Ioan Titu) este un compozitor de muzica electronica si sound designer de 26 de ani din Bacau, Romania. Pana acum, cele mai importante concerte ale sale au fost cele din deschiderea la Faithless, Amon Tobin, Bonobo, DJ Food in Bucuresti. A mai cantat la Portoroz Goldendrum Festival din Slovenia (impreuna cu Matze si Dj Vasile), Destruktief in Maastricht Olanda, FanFest Rosia Montana, StuffStock Vama Veche (impreuna cu Lucian Ban, Alex Harding, Willard Dyson), Synthplants Giurgiu, in Iasi la Ciorbesti, Periferic, Electrees, Imperium, La Smalah Festival, la deschiderea Carturesti Timisoara si Cluj, Niculitel Tulcea, Sinagoga Bistrita (impreuna cu Dan Basu),Club Roland Garos Cluj, Artensive Festival Constanta, lansarea filmului Trip la Teatrul National din Constanta, in Bucuresti la OCS (impreuna cu String Quartet and Maria Radu), Stimultan, Substil, Street Delivery, Future Shorts (TNB), Sala Palatului (cu trupa Vama Veche), Fabrica (Feeder 3.0,ZL), Artjazz (impreuna cu Yvat si Maria Radu), Club Control (Cybermental3), Muzeul Taranului Roman (Zona Libera) etc.

Albumul sau de debut, Silent Strike, contine 17 piese pe care apar si Ada Milea, Maria Radu, C.T.C, Vlaicu Golcea, Electric Brother, Sonic Tonic, BGE si a fost lansat in decembrie 2005, la casa de discuri La Strada Music si a fost produs de Mihai Mitran si designul a fost semnat de Alexe Popescu.

Silent Strike a mai lansat impreuna cu Alex Harding (bass clarinet, baritone saxophone) si Lucian Ban (piano, clape) albumul " 3 AM ", de asemnea la casa de discuri Lastrada Music [lastradamusic.ro].

In martie 2009 Silent Strike si-a lansat cel de-al doilea album solo, Alb.

http://www.facebook.com/silentstrikemusic
http://myspace.com/ststrike

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje