Shakira

Shakira

Powered by
Last.fm

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (nascuta pe 2 februarie, 1977), cunoscuta sub numele de Shakira, este o cantareata de muzica pop ce a castigat de zece ori premiul Grammy si a fost nominalizata la Globul de Aur.

Este originara din Columbia si mai este si compozitoare, producatoare de albume muzicale, regizor de videoclipuri, dansatoare, coregraf si filantropista. Shakira a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lumea. Este implicata in industria muzicala din anul 1991, cand si-a lansat primul ei album. A fost un copil minune, a inceput sa scrie poeme si cantece la varsta de patru ani si a invatat de una singura sa cante la chitara la varsta de zece ani.

Discografie Shakira
Pies Descalzos (1996)
Dónde Están los Ladrones? (1998)
Laundry Service (2001)
Fijación oral vol. 1 (2005)
Oral Fixation Vol. 2 (2005)
She Wolf (2009)
Sale el Sol (2010)


site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu vrei sa comentezi?

Shakira
Sim
#1 -

???

Shakira la rock?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje