Sade

Sade

Powered by
Last.fm

Sade este o trupa britanica castigatoare a premiului Grammy si recunoscuta pe plan international, ce a atins succesul in anii '80, '90 si 2000. Muzica trupei amesteca elemente de jazz, funk, soul si r'n'b. Sade s-a format la inceputul anilor '80, la initiativa lui Sade Adu (solista trupei), Stuart Matthewman si Paul Spencer Denman, membrii si in trupa de latino soul Pride.

Au debutat in decembrie 1982 la clubul Ronnie Scott din Londra in deschiderea concertului Pride. Membrii actuali ai trupei sunt: Sade Adu (voce), Stuart Colin Matthewman (chitara, saxofon), Paul Spencer Denman (bas) si Andrew Hale (clape).

Discografie:

- Diamond Life (1984)
- Promise (1985)
- Stronger Than Pride (1988)
- Love Deluxe (1992)
- Lovers Rock (2000)
- Soldier of Love (2010)

Asculta:

- No Ordinary Love

- By Your Side
- Lover's Rock
- Babyfather
- King of Sorrow
- Kiss of Life

Site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje