Ruslana

Ruslana

Powered by
Last.fm


Ruslana Lîjîciko, nascuta pe 24 mai 1973, in Liov, Ucraina, este o cantareata, compozitoare, pianista, dansatoare, dirijoare si producatoare din Ucraina ce a ajuns faimoasa in Europa dupa castigarea Concursului muzical Eurovision 2004. In acelasi an a castigat titlul de "Cea mai buna cantareata din Ucraina" la World Music Awards. Ruslana este considerata de multi critici "regina muzicii est-europene".


Discografie:

1998: Myt' Vesny - Dzvinkyj Viter
2001: Najkrashche
2003: Diki Tantsi
2004: Wild Dances: Welcome To My World
2005: Club’in
2008: Amazonka
2008: Wild Energy


Site oficial

Last.fm



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje