Robyn

Robyn

Powered by
Last.fm

Robin Miriam Carlsson aka Robyn este o cantareata de muzica pop din Suedia. A devenit cunoscuta la sfarsitul anilor '90 datorita hiturilor Do you know (what it takes) si Show me love. Apoi a disparut din atentia publicului, desi nu a abandonat cariera muzicala si a revenit in 2005 cu albumul omonim si hitul With every heartbeat.

In 2014, a scos impreuna cu Röyksopp albumul Do It Again.

Discografie:
Robyn is here (1995)
My truth (1999)
Don't stop the music (2002)
Robyn (2005)
Body Talk Pt 1(iunie 2010)
Body Talk Pt 2 (septembrie 2010)
Body Talk (noiembrie 2010)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje