Rammstein

Rammstein

Powered by
Last.fm

Rammstein este o trupa germana de industrial metal, fondata in Berlin in 1994, parte din curentul Neue Deutsche Härte. Membrii trupei sunt Till Lindemann (voce), Richard Kruspe (chitara si backing vocals), Paul Landers (chitara, backing vocals), Oliver Riedel (bass), Christoph "Doom" Schneider (tobe si percutie) şi Christian "Flake" Lorenz (clape).

Cel mai nou album, Liebe ist fur alle da, a fost lansat in octombrie 2009, si de atunci trupa se afla in turneu, care va continua vreo 2 ani in toata lumea.

In 2011 au inceput si turneul Made in Germany 1995-2011, despre care puteti citi aici.

Discografie Rammstein:

  • Herzeleid (1995)
  • Sehnsucht (1997)
  • Mutter (2001)
  • Reise, Reise (2004)
  • Rosenrot (2005)
  • Liebe ist für alle da (2009)

Site oficial: www.rammstein.de

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje