Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Powered by
Last.fm

Queens of the Stone Age  (QOTSA sau pur si simplu Queens) este o trupa hard rock din Palm Desert, California. In timp ce inca era in liceu, Josh i-a intalnit pe Brant Bjork, Chris Cockrell (mai tarziu inlocuit de Nick Oliveri) si John Garcia, acestia formand trupa Kyuss. QOTSA s-a format in 1997, renascandu-se din cenusa Kyuss.

Trupa este frecvent etichetata ca fiind stoner rock, cu toate ca ei resping aceasta eticheta. QOTSA a dezvoltat un stil de muzica bazata pe riff-uri grele, pe care fondatorul trupei, Josh Homme, o descrie ca fiind "rock robot". De la inceputuri, muzica lor a evoluat, incorporand o varietate de stiluri diferite si influente.

Discografie:
Queens of the Stone Age (1998)
Rated R (2000)
Songs for the Deaf (2002)
Lullabies to Paralyze (2005)
Era Vulgaris (2007)
...Like Clockwork (2013)

YouTube: http://www.youtube.com/user/QueensStoneAgeVEVO

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje