Queen

Queen

Powered by
Last.fm

Queen este o trupa de rock din Marea Britanie ce a luat nastere in Londra, in anul 1971. Este una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile. Membrii trupei au fost Freddie Mercury (voce), Brian May (chitara), John Deacon (bass) si Roger Taylor (tobe). In 1991 Freddie a murit, fiind bolnav de SIDA. In 1997 John Deacon s-a retras pentru a petrece mai mult timp alaturi de familia sa. Ceilalti doi membri ai trupei au continuat sa cante sub numele de Queen pana in prezent.

Dintre cele mai cunoscute piese: We Will Rock You, We Are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Love of My Life.

Discografie:
Queen - 1973    
Queen II - 1974    
Sheer Heart Attack - 1974    
A Night at the Opera - 1975    
A Day at the Races - 1976    
News of The World - 1977    
Jazz - 1978    
The Game - 1980    
Flash Gordon - 1980    
Hot Space - 1982    
The Works - 1984    
A Kind of Magic - 1986    
The Miracle - 1989    
Innuendo - 1991    
Made In Heaven - 1995

YouTube: http://www.youtube.com/user/queenofficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje