Puya

Puya

Powered by
Last.fm

Puya s-a nascut pe 22 iulie 1979 si activeaza pe scena hip-hop din anul 1995. Primul album lansat a fost alaturi de Sisu cu formatia La Familia in 1997, intitulat Baieti de cartier. La doar 19 ani Puya a lansat impreuna cu Sisu piesa Tupeu de borfas, care a ocupa locul 1 in topuri timp de mai multe saptamani.

Primul album solo trebuia lansat in anul 2000, dar pentru ca se scursese pe internet cu cateva luni inainte, casa de discuri nu a mai lansat materialul. Albumul a circulat pe internet sub numele de Pana la capat in felul meu si continea colaborari cu Delia Matache, Uzzi, M&G si Paula Selling.

In 2005 Sisu e arestat pentru trafic de droguri, iar titulatura de La Familia nu mai poate fi folosita, totusi Puya lanseaza albumul Foame de bani sub numele de Sisu & Puya. Single-ul Foame de bani s-a bucurat de un imens succes, piesa difuzandu-se la posturile de radio si tv chiar si astazi.

In anul 2008 lanseaza primul album solo: Muzica de tolaneala si depravare. Viata noua, primul single de pe album, ajunge pe pozitia 54 din top 100 fara sa fi avut nici un fel de difuzare pe posturile de radio mainstream. Melodiile lui Puya imbina cu succes stilul comercial cu textele sociale.

Albumul Romanisme lansat in 2009 marcheaza o schimbare in cariera lui Puya, acesta propunandu-si sa readuca hip hop-ul la radio si in cluburi, cu piesa ceva mai comerciale.

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu

Puya
flory
#1 -

ROLLIN

Suna bine piesa, Andra ramane totusi cea mai puternica voce, se aude altfel, neprelucrata.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje