Public Image Ltd.

Public Image Ltd.

Powered by
Last.fm

Public Image Ltd. (PiL) este un fost grup muzical format in 1978 de vocalistul John Lydon, chitaristul Keith Levene si basistul Jah Wobble.

Ridicandu-se din cenusa faimosului grup de punk Sex Pistols, PiL au abordat un sound mai experimental, iar primele lor albume au fost vazute ca unele dintre cele mai provocatoare și inovative lucrari din era post-punk. Mai tarziu, muzica lor a devenit mai conventionala, iar trupa s-a despartit in anul 1992.


Discografie

First Issue (1978)
Metal Box (1979)
Flowers of Romance (1981)
This Is What You Want... This Is What You Get (1984)
Album (1986)
Happy? (1987)
9 (1989)
That What Is Not (1992)
 

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje