Primordial

Primordial

Powered by
Last.fm

Primordial este o trupa de black metal, formata in 1991 in Irlanda de catre Pol MacAmlaigh si Ciaran MacUiliam. Vocalistul Nemtheanga s-a alaturat trupei in acelasi an. Trupa a incorporat elemente specifice Celtic Frost si Bathory pe care le-au inclus aproape in fiecale album scos pe piata.
Dupa discul de debut, Imrama, Primordial au fost caracterizati drept melodic black metal, insa gradual au ajuns la un amalgam de black, celtic si folk metal. Cel mai recent album se intituleaza To The Nameless Dead si a aparut pe data de 24 noiembrie 2007. Este probabil cel mai bine cotat disc din cariera formatiei.

Componenta:
Alan Averill "Nemtheanga" - voce
Ciaran MacUiliam - chitara
Micky Flynn - chitara
Pol MacAmlaigh - bas
Simon O'Laoghaire - tobe

Discografie:
Imrama (1995)
A Yourney's End (1998)
Spirit the Earth Aflame (2000)
Storm before Calm (2002)
The Gathering Wilderness (2005)
To The Nameless Dead (2007)

Site Oficial
MySpace

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje