Primal Scream

Primal Scream

Powered by
Last.fm

Primal Scream este o formatie scotiana de rock alternativ formata in 1982, in Glasgow, de catre Bobby Gillespie si Jim Beattie. Membrii actuali ai formatiei sunt Bobby Gillespie (voce), Andrew Innes (chitara), Martin Duffy (clape), Gary 'Mani' Mounfield (bas) si Darrin Mooney (tobe).

Primal Scream a constituit o parte importanta a scenei muzicale indie pop a anilor '80 dar s-au indepartat de acest gen de muzica, adoptand influente garage rock si psihedelice inainte de a incorpora elemente dance in compozitiile lor.


Discografie
:
Sonic Flower Groove (1987)
Primal Scream (1989)
Screamadelica (1991)
Give Out But Don't Give Up (1994)
Vanishing Point (1997)
XTRMNTR (2000)
Evil Heat (2002)
Riot City Blues (2006)
Beautiful Future (2008)



Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje