Pitbull

Pitbull

Powered by
Last.fm

Armando Christian Pérez (nascut pe 15 ianuarie, 1981 in Miami, Florida), cunoscut sub numele de scena Pitbull, este un rapper american de origine cubaneza. Albumul sau de debut M.I.A.M.I., a fost lansat in 2004.

Pe langa cantat, Pitbull a criticat in repetate randuri dictatura lui Fidel Castro si a aparut intr-un eseu publicat in New York Post in care critica popularitatea lui Che Guevara.

Discografie:

M.I.A.M.I.: Money Is a Major Issue (2004)
El Mariel (2006)
The Boatlift (2007)
Rebelution (2009)
Armando (2010)
Planet Pit (2011)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje