Patti Smith

Patti Smith

Powered by
Last.fm

Patricia Lee "Patti" Smith, nascuta pe 30 Decembrie, 1946 in Chicago, este o cantareata, poeta si artista care a influentat semnificativ miscarea punk din New Yorkul anilor 1975 cu albumul ei de debut, Horses. Este poreclita, de altfel, nasa punkului ("Godmother of Punk).

Este foarte cunoscuta pentru melodia Because The Night, pe care a scris-o impreuna cu Bruce Springsteen.

Discografie:
Horses (1975)
Radio Ethiopia (1976)
Easter (1978)
Wave (1979)
Dream of Life (1988)
Gone Again (1996)
Peace and Noise (1997)
Gung Ho (2000)
Trampin' (2004)
Twelve (2007)
Banga (2012)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje