Parazitii

Parazitii

Powered by
Last.fm

Paraziţii este o trupa romaneasca de hip-hop formata in 1994. Aceasta este alcatuita din Cheloo (Cătălin Ştefan Ion), Ombladon (Bogdan Ionuţ Pastaca) si FreakaDaDisk (Petre Urda).

Cunoscuti pentru cantece precum "Bad Joke" si "Playback", grupul a fost tinta unor restrictii impuse de CNA, din cauza limbajului dur. Unele posturi de televiziune si de radio au fost amendate pentru ca au difuzat piesele lor, iar doua videoclipuri au fost interzise. Acest lucru a fost si motivul aparitiei piesei "Jos cenzura!", care critica guvernul social democrat si a fost lansata cu putin inainte de alegerile locale din iunie 2004.

Ombladon, unul din membri formatiei, a castigat premiul Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards din 2004 cu piesa "Egali din nastere".

De curand, si-au fondat propria lor casa de productii, 20CM Records, si au inceput sa promoveze si alti artisti.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu

Parazitii
antoni marian
#1 -

ptr noi romani

as dori sa va multumesc ptr cantecele super dar dorim sa faceti si ptr noi romani plecati peste hotare care si aici ne luptam cu sistemul asta de ............care intodeauna au dreptate doar la HAGA gasesti dreptate si cu bani multi dar sunt romani care va asculta si .............nu stiu dar puteti face si o melodie care sa ne carecterizeze pe noi romani care ne chinuim ptr o viata mai buna si induram destule de la asa zisi angazatori, VA MULTUMESC ANTICIPAT

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje