Paradise Lost

Paradise Lost

Powered by
Last.fm

Paradise Lost este una dintre primele trupe de death/ doom (impreună cu Anathema si My Dying Bride, initial de la aceeasi casa de discuri).

S-au format in 1988 în Halifax, Marea Britanie. Impreună cu trupe ca Dream Death, Sempiternal Deathreign, Asphyx, Winter, etc., Paradise Lost au fost printre cei care au dus la dezvoltarea subgenului cunoscut sub numele de gothic metal.

Discografie:
Lost Paradise (1990)
Gothic (1991)
Shades of God (1992)
Icon (1993)
Draconian Times (1995)
One Second (1997)
Host (1999)
Believe in Nothing (2001)
Symbol of Life (2002)
Paradise Lost (2005)
In Requiem (2007)
Faith Divides Us - Death Unites Us (2009)

Site oficial: www.paradiselost.co.uk

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje