P Diddy

P Diddy

Powered by
Last.fm

Sean John Combs (nascut pe 4 noiembrie, 1969 in NY) este un producator de muzica si mogul al industriei de divertisment in care este inclusa si casa de discuri Bad Boy Entertainment, liniile vestimentare Sean John si Sean by Sean Combs, un lant de restaurante si un studio de filme. Numele de scena actual este Diddy, in trecut fiind cunoscut sub mai multe nume: P. Diddy, Puff Daddy si PUFFY.

Discografie:
1997: No Way Out
1999: Forever
2001: The Saga Continues...
2002: We Invented the Remix
2006: Press Play
2010: Last Train to Paris

Last.fm



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje