Omul Cu Şobolani

Omul Cu Şobolani

Powered by
Last.fm

OCS inseamna Omul cu Sobolani, o expresie imprumutata dintr-o carte a lui Freud. Omul cu şobolani a luat nastere in Constanta, pe data de 1 august 1997, din initiativa lui Dan Amariei si a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks).

Structura trupei este una simpla: un vocal, o chitara, o chitara bas si tobe. De la infiintare si pana in prezent OCS a cucerit scena de muzica alternativa, a scos 5 albume si il pregatesc pe cel de-al saselea. De asemena, au filmat peste 15 videoclipuri, au sustinut sute de concerte si este cea mai apreciata trupa romaneasca de muzica alternativa.

Piesa "Cine e de vina" a fost transmisa prima data de postul de radio Guerrilla, iar videoclipul a fost unul dintre favoritele postului MTV Romania. Aceasta piesa le-a adus si nominalizarea la premiile MTV Romanian Awards 2006 pentru cea mai buna trupa rock. Nu sunt prea multe influente detectabile in cantecele lor, dar cei care-i asculta spun ca au un pic de grunge, alternative rock si pop rock, toate amestecate intr-un stil unic.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

2 comentarii

Omul Cu Şobolani
andradutzzza
#1 -

Comentariu nou

Melodii ce-mi aduc aminte de liceu:)

Omul Cu Şobolani
joana
#2 -

Comentariu nou

Nu am auzit inca dar daca e inspirata din Freud!!:)

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje