Mika

Mika

Powered by
Last.fm

Mika (18 august 1983),originar din Beirut, Liban, a studiat la Lycee Francais Charles de Gaulle, Westminster School si la Colegiul Regal de Muzica. !

Primul sau single s-a difuzat pe BBC Radio One in Regatul Unit si a fost declarat cantecul saptamanii. Piesa se numea "Relax, Take It Easy" si a fost disponibila pentru download. Tot online a aparut si Extended Play-ul The Dodgy Holiday EP.

Casa de discuri Universal a lansat online single-ul "Grace Kelly" la inceputul lui 2007, iar cantecul a ajuns pe primul loc in clasamentul single-urilor din Marea Britanie in a doua jumatate a lunii ianuarie.

La inceputul lui februarie 2007 iesea pe piata discul de debut "Mika - Life in Cartoon Motion". Artistul a fost comparat cu nume mari precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Trupa sa ii are in componenta pe Martin Waugh (chitara, backing vocals), Michael Choi (bass, backing vocals), Vinnie Potestivo, Cherisse Osei (drums) and Luke Juby (keyboards, chitara, backing vocals).

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje