Metallica

Metallica

Powered by
Last.fm

Metallica sunt o trupa americana de metal formata in 1981 la Los Angeles, cand bateristul Lars Ulrich a postat un anunţ în Recycler. Iniţial trupa era formata din Ulrich, chitaristul si vocalistul James Hetfield si chitaristul Dave Mustaine. Mustaine a fost concediat din cauza unor probleme cu alcoolismul si dependenta de droguri si a format mai tarziu trupa Megadeth. Chitaristul Kirk Hammett i-a luat locul.

Bass-isti Metallica au fost mai multi, inclusiv Ron McGovney, Cliff Burton (care a murit într-un accident de autocar in timp ce trupa a fost in turneu), şi Jason Newsted, care a plecat in 2001, locul sau luandu-l in 2003 Robert Trujillo.

Discografie:
Kill 'Em All (1983)
Ride the Lightning (1984)
Master of Puppets (1986)
...And Justice for All (1988)
Metallica (1991)
Load (1996)
ReLoad (1997)
St. Anger (2003)
Death Magnetic (2008)

Site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje