Maroon 5

Maroon 5

Powered by
Last.fm

Maroon 5 este o trupa pop rock din America cu un Grammy la activ. Formata in Los Angeles, Statele Unite, grupul este format din cinci membri: Adam Levine (voce si chitara), James Valentine (chitara, backing vocals), Jesse Carmichael (clape, chitara, backing vocals), Mickey Madden (bass, chitara) si Matt Flynn (tobe, percutie). Maroon 5 a castigat mai multe premii pentru albumul de debut "Songs about Jane".

Maroon 5 a plecat in turneul de promovare al albumului "Songs about Jane" in perioada 2003- 2005, dupa care a lansat albumul cu melodii live, intitulat Live- Friday the 13th. Ryan Dusick, membru al trupei originale, a parasit formatia in septembrie 2006, in urma leziunilor suferite in turnee si a fost inlocuit de Matt Flynn.

Dupa o pauza de pe scena muzicala, Maroon 5 a lansat al doilea album de studio, "It won't be soon before long", in mai 2007. Al doilea album a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200, cu vanzari de aproape jumatate de milion in prima saptamana. Trupa a avut concerte toata vara si toamna anului 2007, inclusiv un turneu nord-american, cu The Hives. A urmat un turneu mondial, cu New Found Glory.

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje