Mariah Carey

Mariah Carey

Powered by
Last.fm

Mariah Carey (nascuta pe 27 martie, 1970 in New York) este o cantareata de pop si R&B. A debutat in 1990 si a devenit rapid una dintre artistele ale carei single-uri intrau direct pe primele pozitii in topurile de muzica. Carey a castigat cinci premii Grammy si este cunoscuta pentru calitatile vocii sale. Este una dintre cele mai de succes cantarete de muzica pop din toate timpurile.

Discografie:
Mariah Carey (1990)
Emotions (1991)
Music Box (1993)
Merry Christmas (1994)
Daydream (1995)
Butterfly (1997)
Rainbow (1999)
Glitter (2001)
Charmbracelet (2002)
The Emancipation of Mimi (2005)
E=MC² (2008)
Memoirs of an Imperfect Angel (2009)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje