Make the Girl Dance

Make the Girl Dance

Powered by
Last.fm

Proiectul muzical Make The Girl Dance a aparut ca reactie la o declaratie faimoasa a trupei britanice Franz Ferdinand: “compunem melodii pentru a face fetele sa danseze”. Aceasta fraza va reveni constant in mintea membrilor viitorului proiect “Make the girl dance” si va reprezenta firul rosu care-i va lega in activitatea lor.

Greg Kozo si Pierre Mathieu, fondatorii proiectului, se vor intalni intamplator la un DJ set intr-un club parizian si vor incepe apoi sa colaboreze pentru a dezvolta ceea ce va fi stiut de toti drept “Make the girl dance”: un electro-rock intens si copilaresc, care, cu complicitatea fanelor, va urmari sa le “dezmembreze” corpul cu beat-ul sub-basilor sai.

Talentul lor va fi imediat apreciat si astfel vor fi rugati sa remixeze titluri la moda, ale unor artisti in voga: Mlle K, Ace Out, Ben Mono, Something a la Mode sau chiar si piese ale cunoscutei trupe Franz Ferdinand.

“Baby, Baby, Baby”, hitul care-i va lansa pe cei doi fondatori, va impaca gusturile tuturor fanilor cu versuri usor subversive, animate de un ritm electro-pop si scoase in evidenta de scratch-urile ucigatoare ale lui Naughty J de la NTM. Membrii “Make The Girl Dance” vor deveni invitatii obisnuiti ai cluburilor celor mai frecventate cluburi din Paris, de la Fleche d’Or pana la Paris-Paris, trecand prin Baron si prin Showcase sau din Lyon, Toulouse sau Rouen. Indiferent de loc, publicul va ingenunchia in fata spectacolului lor muzical.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje