Laurie Anderson

Laurie Anderson

Powered by
Last.fm

Laurie Anderson este o artista (performance, visual, muzica) americana, nascuta pe 5 iunie 1947 in Illinois, SUA. Considerata o artista avantgardista, a colaborat de-a lungul timpului, printre altii, cu William Burroughs, Peter Gabriel, Jean Michel Jarre, Hector Zazou, John Zorn, Nona Hendryx, Andy Kaufman si cu  Lou Reed, care ii este si sot.

Discografie:
Big Science (1982)
Mister Heartbreak (1984)
Strange Angels (1989), cu Bobby McFerrin
Bright Red (1994)
The Ugly One with the Jewels (1995)
Life on a String (2001)
Homeland (2010)

Cateva piese: O Superman, Language is a virus, Mach 20, Kokoku.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje