Lana Del Rey

Lana Del Rey

Powered by
Last.fm

Lana Del Rey, pe numele ei adevarat Lizzy Grant, este o artista nascuta in micul oras Lake Placid din Statul New York.

Lana si-a petrecut primii ani ai carierei mutandu-se dintr-un loc in celalalt, din Alabama, la New Jersey si New York inainte de a se stabili la Londra.

Castigatoare a concursului Williamsburg Live Songwriting si caracterizata de echipa sa de PR ca fiind furnizorul de "pop intunecat si cinematic al secolului 21", muzica Lanei a fost inspirata de dragostea ei pentru calatorii, orasul New York si legende.

Inainte de a ajunge la New York, tendintele nomade ale lui Lizzy Grant au facut-o sa se mute din stat in stat, din oras in oras, in tot acest timp ascultand, cantand si dezvoltandu-si corzile vocale. In cele din urma, a ajuns la NYC si, inarmata cu talent si gust eclectic, a inceput sa cante in cluburile din oras.

Acesta este, de obicei, drumul sigur catre obscuritate, dar, in loc sa dispara in multimea de fete frumoase cu voci bune, si-a facut aparitia in cadrul unui concurs de compozitie si a reusit sa impresioneze juriul, urmand apoi sa fie invitata in cadrul unor emisiuni importante alaturi de nume mari ale muzicii precum The Blow, Mirah and Moby, iar mai apoi sa posteze diferite clipuri online. Lana, in gluma, spune ca face muzica pentru "inimile triste de la Hollywood" si se descrie ca fiind "Gangster Nancy Sinatra".

Daca aruncati o privire peste videoclipul piesei "Lolita", veti vedea ca este ca un instantaneu din viata Lanei, filmat neclar cu ajutorul unui Polaroid, se intercaleaza cu diverse video-uri alb-negru, desene animate si fotografii ale Lanei.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje