Lamb

Lamb

Powered by
Last.fm

Trupa Lamb, formata in Anglia a fost frecvent asociata cu genul trip-hop in anii '90 si 2000. Ei folosesc in stilul lor muzical un mix de jazz, dubs, breaks si drum'n'bass cu puternice elemente vocale si, in ultimele lor creatii, unele influente acustice. Formatia este cunoscuta pentru munca lor experimentala, un stil distinctiv de productie, pasiunea lui Lou pentru stilul liric si pentru videoclipurile artistice.

Cea mai cunoscuta melodia a lor la ora actuala este "Gorecki", de pe albumul lor de debut Lamb si inspirat din Simfonia a treia a lui Henryk Gorecki, "Symphony of Sorrowful Songs". Multe dintre piesele formatiei au fost folosite pentru coloane sonore ale unor filme: Gabriel a fost folosita pentru filmul italian "3 Metri Sopra Il Cielo". Parti din versurile piesei Gorecki au fost utilizate de Baz Luhrman pentru liniile de finala in "Moulin"; Gorecki, de asemenea, a fost folosita si pentru coloana sonora a "I Still know what you did last summer".

In  februarie 2005, membrii trupei au anuntat ca vor sa se preocupe de propriile proiecte, incheiand colaborarea pentru moment. Ultimele lor concerte au avut loc in Paradiso, Amsterdam si au fost filmate pentru a fi utilizate pentru un DVD. Solistul Lou Rhodes a dat nastere casei de discuri "Infinit Bloom" si a lansat primul ei album solo "Beloved One" in 2006, urmat de "Bloom". Producatorul Andy Barlow s-a concentrat pe trupa lui, "Hoof".

Pagina de MySpace a trupei. 

Discografie:

    * 1996 Lamb
    * 1999 Fear of Fours
    * 2001 What Sound
    * 2003 Between Darkness and Wonder

Compilatii:

    * 2004 Back to Mine: The Voodoo Sessions
    * 2004 Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996-2004
    * 2005 Lamb Remixed (Mercury/Universal Records)

Asculta cateva dintre piesele trupei Lamb:

Gorecki


Fly

Gabriel

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje