Lady GaGa

Lady GaGa

Powered by
Last.fm

Numele ei adevarat este Stefani Joanne Angelina Germanotta, este din SUA si s-a nascut pe 28 martie 1986.

Si-a inceput cariera ca si compozitoare pentru cateva nume pop cunoscute - Fergie, Pussycat Dolls, Britney Spears sau pentru cantaretul si producatorul Akon. De altfel Akon si-a dat seama de talentul ei vocal, Lady GaGa incepandu-si munca dupa ce a semnat cu casa lui de discuri, Kon Live Distribution.

A lansat albumul de debut The Fame in 2008 de pe care a avut cateva locuri 1 prin topuri sau premii pentru Just Dance sau Poker Face.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

2 comentarii

Lady GaGa
dana
#1 -

lady gaga

imi place foarte mult are o voce foarte buna

Lady GaGa
Zeltil
#2 -

Și totuși se învârte...

Trebuie să recunosc: îmi displace Lady Gaga. Nu doar pentru că are nerușinarea să confiște discursuri cu care n-are nicio legătură (precum cel al comunității LGBT), dar și pentru că este doar o variație pe tema care circulă din anii 70-80 încoace, și anume: cântărețul/cântăreața pop cu imagine minuțios elaborată (de către armate de specialiști în marketing), câteodată șocantă, dar fără substanță, fără o personalitate autentică. Genul care are eventual melodii pop, dar nu și muzică (nici nu s-ar putea, din moment ce e doar un/o interpret(ă), melodiile și versurile fiind confecționate de diverși alții, uneori mult mai talentați, dar rămași în umbră), pentru că - nu-i așa? - contează mult imaginea, amănuntele picante de viață de star...

Am un sfat pentru voi: mai faceți și voi puțin research. Să vedeți că în anii 70 mai putea să aibă succes o melodie ca „I'm Not in Love" al celor de la 10CC (dați gugăl), iar în anii 90 o cântăreață realmente excentrică ca Bjork (care nu este doar o imagine, ca Lady Gaga).

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje