KoЯn

KoЯn

Powered by
Last.fm

KoЯn (scris si KoRn sau Korn) este o trupa americana de rock cu o foarte mare influenta pe scena nu metal si alternative. Trupa a vandut peste 30 de milioane de albume mondial, a fost nominalizata de 6 ori la premiile Grammy si a si castigat de doua ori.

Korn s-a infiintat dupa ce trupa L.A.P.D. s-a destramat si Reginald Arvizu, James Shaffer si David Silveria au format alaturi de Brian Welch trupa Creep. In 1993 l-au recrutat pe Jonathan Davis si la scurt timp si-au schimbat numele. Scrierea trupei se datoreaza lui Davis, care a imitat scrisul unui copil si in loc de "corn" a scrijelit "KoЯn".

Membrii actuali ai trupei sunt Jonathan Davis - voce, James "Munky" Shaffer - chitara, Reginald "Fieldy" Arvizu- bas si Ray Luzier- tobe. Fosti componenti ai trupei sunt Brian "Head" Welch - chitara, intre 1993 si 2005, David Silveria - tobe, intre 1993 si 2006, si Carl LoVerdi - voce, chitara, intre 1991 si 2000.

Discografie:
- KoЯn (1994)
- Life is Peachy (1996)
- Follow the Leader (1998)
- Issues (1999)
- Untouchables (2002)
- Take a Look in the Mirror (2003)
- See You on the Other Side (2005)
- Untitled (2007)
- KoЯn III - Remember Who You Are (2010)

Asculta:
Word Up
Alone I Break
Falling Away From Me

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje