Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Powered by
Last.fm

Jennifer Lynn Lopez (nascuta pe 24 iulie, 1969), cunoscuta si sub numele de J.Lo, este o cantareata/actrita/dansatoare americana. Este una dintre cele mai bogate vedete latino-americane de la Hollywood. Lopez si-a inceput cariera ca dansatoare intr-un serial de comedie numit In Living Color. S-a aventurat apoi in lumea actoriei si a devenit cunoscuta ca actrita dupa rolul din filmul din 1995, Money Train.

In 1999, Lopez a lansat primul ei album On the 6, pe care s-a aflat si hitul "If You Had My Love".

Discografie:
1999: On the 6
2001: J.Lo
2002: This Is Me... Then
2005: Rebirth
2007: Como Ama una Mujer
2007: Brave
2010: Love?

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje