Ja Rule

Ja Rule

Powered by
Last.fm

Jeffrey Atkins (nascut pe 29 februarie, 1976 in Queens, New York), cunoscut sub numele de scena Ja Rule, este un rapper american. Si-a inceput cariera ca facand parte din grupul Cash Money Click si a lansat albumul solo, Venni Vetti Vecci, in 1999.

Discografie:
Venni Vetti Vecci (1999)
Rule 3:36 (2000)
Pain Is Love (2001)
The Last Temptation (2002)
Blood in My Eye (2003)
R.U.L.E. (2004)
Venni Vetti Vecci 2010 (2010)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje