Iron Maiden

Iron Maiden

Powered by
Last.fm

Iron Maiden este o trupa britanica de heavy metal. Trupa a fost infiintata in 1975 de Steve Harris, basist si compozitor. Iron Maiden a lansat 14 albume de studio, ce s-au vandut in peste 80 de milioane de copii in lume, si este una dintre cele mai cunoscute si importante trupe de heavy metal.

Componenta trupei s-a modificat de-a lungul timpului si in prezent este formata din Steve Harris (bas), Bruce Dickinson (voce), Dave Murray (chitara), Adrian Smith (chitara, voce), Janick Gers (chitara) si Nicko McBrain (tobe).

Discografie:

- Iron Maiden (1980)
- Killers (1981)
- The Number of the Beast (1982)
- Piece of Mind (1983)
- Powerslave (1984)
- Somewhere in Time (1986)
- Seventh Son of a Seventh Son (1988)
- No Prayer for the Dying (1990)
- Fear of the Dark (1992)
- The X Factor (1995)
- Virtual XI (1998)
- Brave New World (2000)
- Dance of Death (2003)
- A Matter of Life and Death (2006)
- The Final Frontier (2010- nelansat)

Site-ul oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje