HammerFall

HammerFall

Powered by
Last.fm

Formatia de origine suedeza Hammerfall activeaza din 1993 si canta un power metal cu influente heavy. Liderul trupei, Oscar Dronjak, a alcatuit grupul din membri ai trupelor In Flames, Dark Tranquillity, Dispatched. Albumul din 2006, intitulat "Threshold", a intrat in topul suedez direct pe locul 1.

Discografie:
1997: Glory to the Brave
1998: Legacy of Kings
2000: Renegade
2002: Crimson Thunder
2005: Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken
2006: Threshold
2009: No Sacrifice, No Victory

Piese cunoscute: Last Man Standing, Any Means Necessary, Hearts on Fire, The Way of the Warrior.

Site Oficial
MySpace

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje