Green Day

Green Day

Powered by
Last.fm

Green Day e o trupa rock americana formata in 1987. Este formata din Billie Joe Armstrong (voce, chitara), Mike Dirnt (bass, voce) si Tré Cool (percutie)

Albumul de debut, Dookie (1994), a devenit un succes imediat si a fost vandul in peste 10 milioane de exemplare in SUA. si 15 international. Urmatoarele trei albume (Insomniac, Nimrod si Warning ) nu au fost la fel de bine vandute desi au fost destul de premiate si ele.

In 2004 au lansat American Idiot, care a fost bine primit si foarte bine vandut - 5 milioane de copii doar in SUA.

Discografie

39/Smooth (1990)
Kerplunk (1992)
Dookie (1994)
Insomniac (1995)
Nimrod (1997)
Warning (2000)
American Idiot (2004)
21st Century Breakdown (2009)
¡Uno! (2012)
¡Dos! (2012)
¡Tré! (2012)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu vrei sa comentezi?

Green Day
anda
#1 -

Comentariu nou

Pana la albumul American Idiot (cel mai bun al lor) nu mi s-a parut o trupa care sa faca legenda.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje