Fun Lovin' Criminals

Fun Lovin' Criminals

Powered by
Last.fm

Fun Lovin' Criminals este o trupa de rock alternativ din New York. Muzica lor incorporeaza mai multe genuri, printre care hip-hop, rock si blues, iar versurile lor vorbesc despre viata cotidiana din new York, droguri, politica si crima organizata.

Trupa a fost formata in 1993 de Hugh "Huey" Morgan (voce, chitara), Brian "Fast" Leiser (bass, clape, trompeta, muzicuta) si Steve "O" Borovini (tobe). In 1999 Borovini a parasit trupa, iar locul lui a fost ocupat de Maxwell "Mackie" Jayson pana in 2003 si apoi de Mark "The Rythm Master".

Primul album al trupei, Come Find Yourself, a fost lansat in 1995 si continea single-ul Scooby Snacks, al carui videoclip continea extrase din filmele lui Tarantino. 100% Columbian a fost lansat in 1998 si are mai putine influente rock. Pe 100% Columbian este inclus si Love Unlimited, cantec tribut pentru Barry White.

Au urmat Mimosa in 1999, un album de coveruri si remixuri dupa piese mai vechi, Loco in 2001, Welcome to Poppy's in 2003 si Livin' in the City in 2005.

Alte piese cunoscute: Fun Lovin' Criminal, The King of New York, Mi Corazon, Bump.

Site: http://funlovincriminals.tv/
MySpace: http://www.myspace.com/funlovincriminalsnyc

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje